Uitbreiding assortiment

BIO-O!

Met BIO-O! Creƫren wij een ruimer assortiment aan bio-ethanol haarden. Deze haarden bieden voor velen een oplossing die geen schouw of gasleiding bijvoorbeeld hebben. U bent dus volledig vrij deze te plaatsen waar u maar wilt!

Waarom wij dit merk onder ons nemen vindt u onderaan… Een mooi, kwalitatief design in combinatie met een automatische (elektrische) ontsteking. Zijn slechts enkele sterktepunten van BIO-O!

Sfeer vuur

Deze type haarden worden vaak gekozen voor zijn sfeer element, echter bieden deze ook wat warmte! Zo straalt een 60 cm vuurlinie zo'n 3.5 kW uit aan zijn omgeving.

Gasvrij

Geen gasvoorziening in het huis? Geen nood, bio-ethanol is een alcohol dat u gewoon zelf aan het reservoir kunt toevoegen.

Design

De fijne lijnbrander is omringd door een mooi keien stelsel naar keuze, dit zorgt voor een realistisch haardontwerp naar ieders smaak. En is bovendien eenvoudig te integreren.

zonder schouw

U heeft geen nood aan een schouw of afvoer, het enige wat uit de verbranding komt is CO2 en waterdamp. U kunt de haard dus overal plaatsen!