Leverancier in de kijker: M-Design

PASSION FOR FIRE

M-Design is bij ons een vaste waarde geworden in onze toonzaal, zij bieden namelijk een breed aanbod aan kachels, gas -, hout- en tuinhaarden. Zij staan dan ook garant voor kwaliteit, efficiëntie en een hoge afwerkingsgraad.

Wij als al meer dan 10 jaar officiële dealer kunnen daaraan toevoegen dat M-Design een zéér zorgvuldige dienst-naverkoop biedt. Bij technische mankementen kunnen wij steeds een M-Design specialist ter plaatse sturen voor het nodige nazicht en/of herstelling.

Design

De haarden van M-Design zijn ontworpen om mooi aan te sluiten bij uw droom interieur. Met de vele mogelijkheden van maten en groottes binnen het assortiment, kunt u alle richtingen uitgaan. Een mooie grote fronthaard verticaal of horizontaal, een doorkijk of driezijdige haard om kamers subtiel te scheiden of verkiest u liever een open haard met het echte branderige hout vanbinnen? Dit en nog veel meer is mogelijk binnen M-Design.


Technologie

Klanten zijn vaak verrast bij ons hoe technologisch gevorderd haarden zijn geworden over de laatste jaren heen. En ook M-Design heeft daar zeker op ingewerkt, zo geniet je bij de True Vision serie van een prachtig 3D vlammenspel dat zich afspeelt in de branders van de “houtblokken”, graag een nog realistischere gashaard gewenst? U kunt de optie nemen om Led-verlichting onder de steentjes te plaatsen om een gloed effect te creëren.  Maar ook de houthaard hoeft u niet langer manueel open te doen, met een druk op de touchscreen kunt u zonder veel zweten een blokje op het vuur leggen. Dit en nog véél meer biedt M-Design u in uw woning.

Vraag hier uw M-Design Catalogus aan!