Volgende generatie Kalfire Gi

Met de nieuwe gashaarden lijn, de Kalfire Gi zet Kalfire een nieuwe standaard in de gashaarden markt. De innovatieve, revolutionaire Gi-technology die in elk model wordt toe-gepast draagt bij aan een ongekende vuurbeleving met significant minder gasverbruik en warmte-afgifte. Aan de basis van de Kalfire Gi-technology ligt de door Kalfire ontwikkelde KalTelligence. Een voor de haardenbranche uniek besturingssysteem waarmee nieuwe, revolutionaire functies en een ongekend fijne aansturing van de haard mogelijk worden.

GI-TECHNOLOGY

De vier pijlers waarop de Gi-technology is gestoeldkomen voort uit de onzekere energiemarkt, de toe-nemende vraag naar connectiviteit, een veranderendewarmte-behoefte, maar vooral de toegenomen behoeftevan mensen aan verbinding.

INSPIREREND

Een kampvuur in de vrije natuur vormde de inspiratiebron voor het ongekend mooie vlambeeld van de Kalfire Gi: de gloed, de vlammen en de vonken werden uitgebreid bestudeerd en succesvol nagebootst in deze nieuwe generatie gashaarden.

INTERACTIEF

Of er nu wordt gekozen voor bediening via de moderne uitgebreide app of de gebruiksvriendelijke afstandsbediening, communiceren met de haard was nog nooit zo gemakkelijk. De gepatenteerde KalSense in de haard laat zien wat er gebeurt. Daarnaast is de haard voorbereid op communicatie met verschillende Domotica systemen.

INTELLIGENT

De gebruiker maakt zijn wensen kenbaar, de haard doet de rest. De hele avond genieten van een dynamisch vuur, zonder dat het té warm wordt? Eén druk op de comfort+ knop is voldoende. Minder gasverbruik? Gebruik de comfort functie. Zelf je ideale vlambeeld samenstellen? Dan biedt de Mood functie uitkomst. Voor welke functie ook wordt gekozen, de Kalfire Gi berekent altijd het mooiste en meest efficiënte vlambeeld en staat zo onder alle omstandigheden garant voor optimale vuurbeleving.

INNOVATIEF

Dankzij de fijne aansturing van 3 onafhankelijk opererende gaskleppen wordt met een opvallend laag vermogen en weinig gasverbruik een mooi dynamisch vlambeeld gerealiseerd.

Nieuwsgierig?

Laat ons een berichtje achter voor meer informatie, beschikbare modellen of een GI uitvoering in uw interieur!