Een gashaard moet gekeurd zijn volgens de normen van de Koninklijke Vereniging van Belgische Gasvaklieden KBVG. Een houthaard moet voldoen aan de strengste Europese normen inzake de uitstoot van fijnstof, CO-gehalte en rendement. Een klassieke open haard kan enkel nog in metselwerk worden geplaatst. Allemaal redenen waarom Sfire enkel vertrouwt op gereputeerde merken die een kwaliteitsgarantie bieden. Zo heeft u jarenlang plezier van uw investering!

Sfire dient bovendien rekening te houden met voorschriften inzake ventilatie, atmosferische of mechanische trek en een onafhankelijke luchttoevoer. Vaak zullen onze technisch bekwame vakmensen de situatie bij u thuis moeten komen bekijken. Wij adviseren u dan ook te kiezen uit de door ons geselecteerde topmerken waarvoor we prioriteit geven aan de nàservice (!!) :

Schouwen in diverse stijlen

De schouwen van Sfire kunnen zodanig ontworpen en gerealiseerd worden dat ze qua stijl perfect passen bij uw woning en persoon:

Het laatste nieuws over onze haarden, schouwen en kachels is online te raadplegen, hou onze website dus goed in de gaten. Aarzel ook niet om Sfire vrijblijvend te contacteren voor vragen en inlichtingen, een bezoek bij u thuis of een bezoek aan onze winkel in Dendermonde, Killeweg 25.